این وب سایت در جهت آموزش و یادگیری هر چه بهتر و بیشتر رشته مهندسی برق الکترونیک در زمینه های الكترونیك و قدرت و...راه اندازی شده و از دوستان علاقمند دعوت به همكاری میكند.طبیعی است که این وبلاگ کمی ها و کاستی های زیادی دارد لذا از دانشجویان عزیز که مایل به همکاری هستند دعوت به همکاری میشود این وبلاگ فقط برای آموزش و کمک به شما دوستان برای یاد گیری مطالب درسی درست شده است پس وبلاگ ما را به دوستانتان معرفی کنید.

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 108
بازدید کل : 57509
تعداد مطالب : 31
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


چكيده:

با پيشرفت روز افزون علم و فناوري همواره نياز هاي جديد به وسايل و دستگاه هاي جديد تر جهت هماهنگي همه بخشهاي صنعت با اين پيشرفت ، به وجود مي آيند. بدين منظور شناخت و طراحي راه كارها و وسايل جديد امري است اجتناب ناپذير.از جمله اين پيشرفت ها ساخت نوع جديد و پيشرفته تري از موتورهاي الكتريكي به نام استپ موتور ها يا موتورهاي پله اي است كه با كاهش انواع هزينه ها در صناع كم كم جاي مكانيزم هاي پيچيده مكانيكي را خواهند گرفت.در اين مقاله سعي شده است تا بسيار مختصر و متناسب با محدوديت ها بزباني ساده و قابل درك ساختار و نحوه كاركرد و كنترل موتورهاي استپي بررسي و بيان شود.

 

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:41 توسط یاسر خالقی |

از ترس خطرساز بودن رباتهای آینده برای انسانها صورت می گیرد
تدوین پیش نویس قانون کنترل بر رباتها در ژاپن
وزارت صنایع، تجارت و اقتصاد ژاپن پیش نویس بی سابقه ای را برای آینده ربات های هوشمند پیشرفته ارایه کرده است.

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:37 توسط یاسر خالقی |

در این بخش آموزش نرم افزار matlab رو براتون گذاشتم.

 

برای دانلود به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:32 توسط یاسر خالقی |

BitLocker ابزاری است كه به كمك آن می‌توان داده‌های خود را در برابر تهدیدهایی مانند حمله هكرها، سرقت و یا گم شدن محافظت نمود. یكی از بهبودهای امنیتی ویندوز 7 كه تنها در ویرایش‌های Ultimate و Enterprise وجود دارد، ویژگیBitlocker است كه توسط رمزنگاری كل درایوهایی كه ویندوز و اطلاعات شما روی آن‌ها قرار دارد، تمامی اسناد و رمزهای عبور را امن‌تر می‌كند. فقط كافی است یك‌بار ویژگی BitLocker را فعال نمایید، بعد از آن تمامی اطلاعاتی كه روی آن درایو ذخیره می‌كنید به صورت خودكار رمز می‌شوند.

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:25 توسط یاسر خالقی |

 سر فصل دروس رشته برق برای کنکور ارشد

سر فصل دروس رشته برق برای کنکور ارشد (موسسه پارسه)

 

 

برای دانلود به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:12 توسط یاسر خالقی |

آیا توان مصرف کننده در ستاره با مثلث برابر است؟

چند نکته اساسی و ساده در مورد توان بار سه فاز

توان در بار های سه فاز اگر به صورت مثلث باشد سه برابر در ستاره است چرا ؟

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:7 توسط یاسر خالقی |

براي تعريف ميدان الكتريكي در يك نقطه معين از فضا ، يك بار الكتريكي مثبت به اندازه واحد در آن نقطه قرار داده ، سپس مقدار نيروي الكتريكي وارد بر اين واحد بار را به عنوان شدت ميدان الكتريكي تعريف مي‌كنند. بار مثبت را نيز به عنوان بار آزمون تعريف مي‌كنند. به بيان دقيقتر مي‌توان ميدان الكتريكي را به صورت حد نسبت نيروي الكتريكي وارد بر يك بار آزمون بر اندازه بار آزمون ، زماني كه مقدار بار آزمون به سمت صفر ميل مي‌كند، تعريف كرد.

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:6 توسط یاسر خالقی |

● تاريخچه

در سال ۱۸۰۲ پتروف (V.P.Petrof) كشف كرد كه اگر دو تكه زغال چوب را به قطب هاي باتري بزرگي وصل كنيم و آنها را به هم تماس دهيم و سپس كمي از هم جدا كنيم شعله روشني بين دو تكه زغال ديده مي شود. و انتهاي آنها كه از شدت گرما سفيد شده است نور خيره كننده اي گسيل مي دارد. قوس الكتريكي هفت سال بعد ديوي (H.Davy) فيزيكدان انگليسي اين پديده را مشاهده نمود و پيشنهاد كرد كه اين پديده به احترام ولتا قوس ولتا ناميده شود.

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:5 توسط یاسر خالقی |

شايد شما هم آرزو كرده‌ايد كه اي كاش مي‌توانستيد گوشي تلفن همراه خود را از راه دور و بدون نياز به اتصال به پريز برق شارژ كنيد و يا اين‌كه وسايل الكتريكي خود را در هر جا كه مي‌خواهيد و به صورت بي‌سيم به كار اندازيد. جالب است بدانيد كه دانشمندان از سال‌ها پيش به فكر تحقق اين آرزو‌ها بوده‌اند. يك قرن پيش بود كه نيكلا تسلا ايده انتقال الكتريسيته بدون استفاده از سيم را مطرح و پيگيري كرد و به همين منظور يك سلسله آزمايش‌هاي مبتكرانه را به مرحله اجرا درآورد. او تعدادي لامپ‌ الكتريكي را به صفحات فلزي معلق در يك ميدان الكتريكي پرقدرت متصل كرد و كوشيد آنها را به وسيله يك فرستنده الكتريسيته راه دور روشن كند. او در سال 1898 و پس از موفقيت در يك سري آزمايش‌هاي ميداني، پيشنهاد كرد كه يك سيستم جهاني از برج‌هاي غول‌پيكر كه در مجموع يك شبكه ارتباط بي‌سيم جهاني را تشكيل مي‌دادند، به وجود آيد كه با استفاده از آن مي‌شد الكتريسيته را به صورت بي‌سيم به اقصي‌نقاط جهان فرستاد. اين ايده با استقبال نسبي دولتمردان و سرمايه‌گذاران آمريكايي روبه‌رو شد و ساخت اولين برج از مجموعه‌هاي تشكيل‌دهنده سيستم جهاني تسلا در سال 1901 در جزيره لانگ آيلند آغاز شد. حاميان مالي اين پروژه، چند بانك بزرگ از جمله جي ‌پي ‌مورگان بودند كه پس از مدت كوتاهي و به دلايل مالي از ادامه حمايت‌هاي مالي خود پا پس كشيدند.

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:2 توسط یاسر خالقی |

پايه و اساس رشته فوتونيك بر روي دو مبحث الكترونيك و فتو نيك بر مي گردد و به استفاده مدارات فوتوني (مداراتي كه به جاي الكترون از فوتون استفاده مي شود) در وسايل الكترونيكي مانند رادارها ، فيبرهاي نوري و ... توجه دارد. فوتونيك در ايران رشته تقريبا نوپايي است.

 

برای دیدن ادامه مطلب،به ادامه مطلب بروید.



ادامه مطلب


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 8:58 توسط یاسر خالقی |